• ylabanneri-pun
  • nuuna-mh
  • nuuna-oh-levea

Yksityiskodit ja sisustuskonsultoinnit

Yksityiskodit

Sisustuksen suunnittelu alkaa ensimmäiseksi sopimalla asiakkaan kanssa tapaaminen henkilökohtaisesti tai puhelimitse. Tapaamisen aikana selvitetään asiakkaan toiveet, aikataulut ja budjetti. Asiakkaan kanssa tehdään huolellinen imago- ja tarvekartoitus, jonka kautta päästään haluttuun lopputulokseen.

Asiakkaan tapaamisen jälkeen tehdään toteuttamissuunnitelma, jossa asiakkaalle hahmotellaan työn kulku, valitut materiaalit, kalusteet, värit, tekstiilit, verhot ja pintamateriaalit jne. Asiakas saa konkreettisen materiaalikortin, mistä selviää oikeat värit ja materiaalit.

Sisustuskonsultointi

Asiakkaalla on myös mahdollista saada apua ja vinkkejä sisustamiseen. Tarkoituksena on helpottaa asiakasta tekemään oikeita päätöksiä ja valintoja ammattilaisen kautta. Asiakkaan kanssa voidaan sopia esimerkiksi tapaaminen hänen kodissaan tai yrityksen tiloissa, missä yhdessä hahmotellaan ja suunnitellaan uusia sisustusratkaisuja. Asiakas saa apua materiaalien valintaa ja neuvoa mistä voi mahdollisesti hankkia uudet tarvittavat kalusteet.

Jokainen konsultointi on aina erilainen ja hinta määräytyy käytettävän ajan sekä työn laajuuden mukaan.

Reippaasti yhteyttä ja pyytämään tarjousta!!

Kangas Siru

Kitkantie 4,93600, Kuusamo
Puhelin: (08) 852 1096 tai 040 504 9084
info@kangassiru.fi

Kangaskauppa avoinna

ma-pe 9 -17 
la 10-14 
su suljettu

Kangas Siru Facebookissa

 

Sijainti