Skip to main content
Sisustus­suunnittelu

Yritykset ja julkiset tilat

Sisustamisella saadaan kotiin uutta ilmettä ja viihtyvyyttä, samoin saadaan myös yrityksen tiloihin tai julkisiin tiloihin. Yrityksen ilmettä ja persoonallisuutta voi parantaa laadukkaalla sisustamisella. Laadukas sisustus viestii asiakkaille yrityksen luotettavuudesta ja tyylikkyydestä. Työtilojen ollessa viihtyisät ja kunnossa viihtyy myös henkilöstö paremmin.

Yrityksen tilojen virittäminen ammattimaisella sisustamisella on myös hyvä markkinointikeino, koska siistit ja näyttävät sisustusratkaisut viestivät asiakkaalle positiivisia ajatuksia yrityksen toiminnasta.

Yritykset ja julkiset tilat

Yksityiskodit ja sisustuskonsultoinnit

Yksityiskodit

Sisustuksen suunnittelu alkaa ensimmäiseksi sopimalla asiakkaan kanssa tapaaminen henkilökohtaisesti tai puhelimitse. Tapaamisen aikana selvitetään asiakkaan toiveet, aikataulut ja budjetti. Asiakkaan kanssa tehdään huolellinen imago- ja tarvekartoitus, jonka kautta päästään haluttuun lopputulokseen.

Asiakkaan tapaamisen jälkeen tehdään toteuttamissuunnitelma, jossa asiakkaalle hahmotellaan työn kulku, valitut materiaalit, kalusteet, värit, tekstiilit, verhot ja pintamateriaalit jne. Asiakas saa konkreettisen materiaalikortin, mistä selviää oikeat värit ja materiaalit.

Sisustuskonsultointi

Asiakkaalla on myös mahdollista saada apua ja vinkkejä sisustamiseen. Tarkoituksena on helpottaa asiakasta tekemään oikeita päätöksiä ja valintoja ammattilaisen kautta. Asiakkaan kanssa voidaan sopia esimerkiksi tapaaminen hänen kodissaan tai yrityksen tiloissa, missä yhdessä hahmotellaan ja suunnitellaan uusia sisustusratkaisuja. Asiakas saa apua materiaalien valintaa ja neuvoa mistä voi mahdollisesti hankkia uudet tarvittavat kalusteet.

Jokainen konsultointi on aina erilainen ja hinta määräytyy käytettävän ajan sekä työn laajuuden mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Authentic Tradition